Apple Guideline 5.1.1(v) & Google Play Data Safety Uyumlu

Hesap ve Kişisel Veri Silme Talebi

Ghibi QR uygulamasındaki hesabınızı ve kayıtlı tüm kişisel verilerinizi dilediğiniz zaman kalıcı olarak silebilir veya silme talebinde bulunabilirsiniz.

Hesabınız Silindiğinde Ne Olur?

Hesap silme işlemi geri alınamaz. Bilgilerinizin güvenliği için aşağıdaki kurallar uygulanır:

Kalıcı Olarak Silinenler
  • Ad, Soyad ve profil bilgileri
  • Telefon numarası ve E-posta adresi
  • Şifre ve oturum jetonları
  • Bildirim abonelikleri ve cihaz kayıtları
Anonim Olarak Saklananlar

Vergi Usul Kanunu ve mali mevzuat gereği geçmiş adisyon numaraları ve satış tutarları, tüm kişisel kimlik bilgilerinizden tamamen arındırılarak anonim muhasebe kaydı olarak saklanır.

Silme Yöntemleri

1

Uygulama İçinden Anında Silme (Önerilen)

Ghibi uygulaması veya sipariş portalında oturum açtıysanız, profil sayfanızdaki "Hesabımı ve Verilerimi Sil" butonuna basarak anında silebilirsiniz.

Giriş Yap
2

Web Formu İle Silme Talebi İletme

Uygulama cihazınızda yüklü olmasa veya şifrenizi hatırlamasanız bile buradan talep oluşturabilirsiniz.